• Dolar
    38.320
  • Euro
    43.660
  • Ç.Altın
    6.797
  • Altın
    4.098
KIRIKKALE
16°

KAYIP EVRA'DAN ACI HABER GELDİ; DEPREMDEN 3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETMİŞ

Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Karakeçilili Mukaddes Erva Aktaş'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.


6 SAAT SONRA ENKAZDAN ÇIKARILDI

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde oturdukları apartmanın depremde çökmesi sonucu Aktaş ailesinin bireyleri, enkaz altında kaldı. Abdullah Aktaş 10, kızı Mukaddes Erva 6 saat sonra enkazdan sağ çıkarılırken, eşi Ayşe Betül (30), kızı Zümra (4), kız kardeşi Özlem Aktaş (22) ve kuzeni İkra Süme (22) ise hayatını kaybetti. Abdullah Aktaş, kendisinden 4 saat önce enkazdan çıkarılan ve komşuları tarafından hastaneye götürülürken yolda sağlık görevlilerine teslim edildiği söylenen kızı Mukaddes Erva'dan bir daha haber alamadı.

KİMSESİZLER MEZARILĞINA GÖMÜLDÜ

Kahramanmaraş ve çevre illerin yanı sıra hastanelerden adliyelere, bakanlıklardan emniyete kadar gitmediği yer kalmayan Abdullah Aktaş, kızından ize rastlayamadı. Adliyede kimliği tespit edilemeyen kız çocuklarının fotoğraflarına tek tek bakan Aktaş, en son DNA eşleşmesinden de sonuç alamadı. Yapılan araştırma sonucu  Mukaddes Evra Aktaş’ın enkazdan çıkarıldıktan üç gün sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü  öğrenildi. Maraş’tan getirilen Mukaddes Evra’nın cenazesi yarın Karakeçili’de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İFTAR SOFRASINDA BIR KIRIKKALELİ

İlginizi Çekebilir

ÖZEL İDAREDEN 36 KÖYDE KARLA MÜCADELE

İlginizi Çekebilir

SAVAŞ GEYİK; AFRİKA ÜLKELERİNE İLK İHRACATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56404

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647