• Dolar
    38.317
  • Euro
    43.730
  • Ç.Altın
    6.797
  • Altın
    4.108
KIRIKKALE
16°

PEHLİVANLI; BİRLİK BERABERLİKLE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, partisinin kongre sürecinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Pehlivanlı, "Tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza, vatandaş odaklı çalışmaya devam edeceğiz." dedi.


BAŞKANLARDAN ZİYARET 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, partisinin kongre sürecini başarıyla tamamlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer Başkan Pehlivanlı'ya tebriklerini iletti. Ziyaretçiler arasında ilçe belediye başkanları Ahmet Sungur, Ekmel Cönger, Hüseyin Özçelik, Savaş Akyüz, Seyfettin Çetiner, Yaşar Erdemir, Yılmaz Uyan ve İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan da yer aldı. Başkanlar, Pehlivanlı'ya "hayırlı olsun" diyerek, başarı dileklerinde bulundu.

KAPLAN'DAN TEBRİK 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da gerçekleştirdiği "hayırlı olsun" ziyaretinde İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Parti binasında düzenlenen toplantının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Milletvekili Kaplan, Pehlivanlı'yı ve yönetimini tebrik ederek şunları ifade etti: "AK Parti Kırıkkale İl Yönetimi Kurulu toplantımıza katılarak dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Göreve yeni başlayan kıymetli kardeşlerimizi tebrik ettik, heyecanlarına ve samimiyetlerine şahit olduk. İl Başkanımız Sayın Engin Pehlivanlı ve değerli yönetimini gönülden kutluyorum. Bu kutlu dava, samimiyetle çalışan, milletine hizmet etmeyi şeref bilen yol arkadaşlarımızla daha da güçleniyor. Rabbim bizlere birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Kırıkkale için, ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu dava milletin davasıdır, bu dava bir sevdadır."

OMUZ OMUZA

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ise, yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde şehrin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Pehlivanlı, vatandaş odaklı bir siyaset anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza, hizmet seferberliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kaplan'a destekleri için teşekkür ediyorum. AK Parti ailesi olarak milletimize hizmet etme aşkımız her geçen gün daha da büyüyor. İnşallah birlik ve beraberlik içinde Kırıkkale'miz için çok güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

BAŞARAN; MÜSİAD OLARAK HER ALANDA ÜRETMEYE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’DE İL BAŞKANLARININ İSTİFASI BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

ÇEVRE BAKANLIĞINDAN KIRIKKALE'YE DESTEK YAĞMURU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36590

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647