• Dolar
    32.551
  • Euro
    35.231
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.435
KIRIKKALE
25°
05:29

Öğleye kalan Süre

ŞAHİN; AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİDİR

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kırıkkale’de düzenlenen aday tanıtım programında “ AK Parti Türkiye partisidir” dedi.


LOKOMOTİF İL KIRIKKALE 

AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkan aday tanıtım toplantısı yapıldı. Kültür merkezinde düzenlenen toplantıya 

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin katıldı. Kırıkkale’nin, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu başta olmak üzere, ülkenin savunma sanayi alanında lokomotif görevi gören bir şehir olduğunu söyleyen Şahin “Kırıkkale’nin her alanda, gelişmesi, ilerlemesi, kalkınması için hep beraber işler yaptık. Türkiye’mizde ilk ve tek olan savunma sanayi ihtisas alanı bölgesini ülkemizin gücüne güç katacak bu yatırımı Kırıkkale’de gerçekleştirdik. Daha geçen yıl hızlı tren seferberlerimiz başladı. Kırıkkale’mize de hızlı trenimizi getirdik. Üstelik bunu yerli ve milli raylarımızı kullanarak yaptık” dedi.

MİLLETİMİZ KURDU 

AK Parti’nin Türkiye partisi olduğunu belirten Şahin, “AK Parti, ülkemizi Türk milletler içerisinde hak ettiği yere kavuşturmak için aziz milletimizin gönlünden vicdanından süzülerek gelmiş bir partidir. AK Partimizi aziz milletimiz kurdu, bizler yalnızca tabelamızı astık. AK Parti, bir Türkiye partisidir. AK Parti, aziz milletimizin partisidir. AK Parti’yi, milletimizle birlikte kurduk, milletimizle birlikte büyüttük, milletimizle birlikte bugünlere getirdik, önümüze konan engelleri milletimizle birlikte aştık. Bizler sahip olduğumuz milli ve manevi değerler üzerinden ülkemizi 21. yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için bir araya gelmiş kadroların partisiyiz” diye konuştu.

ADAYLAR TANITILDI 

İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Saygılı ile partililerin katıldığı programda, Bahşılı’dan Haydar Gülçimen, Balışeyh’ten Ali Dedelioğlu, Çelebi’den Yaşar Erdemir, Delice’den Yılmaz Uyan, Keskin’den Ekmel Cönger, Sulakyurt’tan Seyfettin Çetiner, Yahşihan’dan Ahmet Sungur, Çerikli beldesinden Nuh Şahin ve Hacılar beldesinden de Osman Erdoğan AK Parti’nin adayı olarak tanıtıldı.

İlginizi Çekebilir

BALOĞLU; ‘ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİN ÇALIŞKAN BAŞKANLARI’

İlginizi Çekebilir

ERKEÇ; SADECE PARK YAPARAK ŞEHRİ GELİŞTİRDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR

İlginizi Çekebilir

SUYA YÜZDE 80 ZAM YAPILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34527

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647