• Dolar
    32.546
  • Euro
    34.874
  • Ç.Altın
    4.072
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
25°
06:49

Öğleye kalan Süre

SAYGILI; GÖRÜNMEYEN ALTYAPI YAPTIK

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlar ile hastane ziyaretinde bulundu.


HALKIN GÖRÜŞÜ ÖNEMLİ 

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler düzenleyen Saygılı, Kırıkkale’ye hizmet etmekten büyük gurur duyduklarını ifade etti. Saygılı "Hemşehrilerimizin desteğiyle, Kırıkkale’yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Yeni dönemde şehrimizin alt yapısına daha fazla eğileceğiz. Yine yaparsak biz yaparız. Şehirler imar edilirken, alt yapı yapılırken 50 yıl planlanarak yapılır. Kırıkkale’de yapılan alt yapılar 50 yıl doldurmadan ömrünü yarısında tamamlamış. Biz şehrimize yeni yatırımlar yaparken görülmeyen alt yapı yenilemeleri de yaptık. 350 km yeni hat çektik. Bu kolay olan bir iş değil” ifadesini kullandı.

 

ROKETSAN’IN NEREDE İSE KAPISINDA YATTIK

Kırıkkale için güzel işler yapmaya çalıştıklarının altını vurgulayan Başkan Saygılı “Geride bıraktığımız dönemde yaşanan bütün sıkıntılara rağmen güzel işler ortaya çıkardık. Bu şehirde 5 yıl önce konuşulan bir çok konu artık bu şehrin gündeminde yok. Kırıkkale için öncelik olarak şehrin yeniden parlayan bir yıldız haline gelmesini istedik. Bu kapsamda şehrimize yatırımcı çekmek için çalıştık. Yatırımcı demek bu şehrin gençlerine iş imkanı demek nüfus artışı demek, yeni iş sahaları demek. Bunun için Anadolu’da yatırım yapacağını öğrendiğimiz ROKETSAN’ın Kırıkkale’ye gelmesi için kapısında neredeyse yattık. Çok şükür en büyük savunma sanayi yatırımını şehrimize çektik. Genel müdürümüzden bir söz istedik. Bu şehrin gençlerine öncelik versin diye. O da sözünü yerine getirdi. ROKETSAN’a alımlarda öncelik Kırıkkale’de ikamet ediyor olmak oldu” dedi. 

 

İlginizi Çekebilir

BİR KADIN İNTİHARI DAHA

İlginizi Çekebilir

SAĞLIK BAKANLIĞI KIRIKKALE’YE 59 İŞÇİ ALACAK

İlginizi Çekebilir

SÖZ SIRASI SEÇMENİN

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50232

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647