• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:31

İmsak'a Kalan Süre

SAYGILI İÇİN ATALAY DEVREDE

Yeniden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Mehmet Saygılı, yoğun bir kulis çalışması yapıyor. Saygılı için son olarak eski bakanlardan Beşir Atalay’ında devreye girdiği öğrenildi.


ADAY OLMAK İSTEMİYORUM AMA

Mehmet Saygılı 3. defa belediye başkan  adayı olmak için tüm şartları zorluyor. Milletvekili Mustafa Kaplan’ın tam desteğini alan Saygılı,  ilden Kaplan harici destek bulamadı. 10 yıllık belediye başkanlığı karnesi kötü olan Saygılı,  anketlerde de yüzde 20’lerin üzerine çıkamıyor. Zaman zaman açıklamalarında ‘ben aday olmak istemiyorum ancak genel merkez bana çalış dedi’ diyerek adaylığa sıcak bakmıyormuş algısı oluşturmaya çalışan Saygılı, günlerdir yoğun bir kulis faaliyeti gerçekleştiriyor.   

ATALAY ÜZERİNDEN ALA’YA ULAŞILDI

MHP’nin aday çıkarmayarak ittifakın Kırıkkale adayı olmak için çaba sarfeden Saygılı, ittifak hayallerinin suyla düşmesinin ardından bu defa Atalay’ın parti içinde ki ilişkilerini devreye sokmaya başladı. Edinilen kulis bilgilerine göre; Atalay üzerinden AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile temas kuran Saygılı, Kaplan harici partinin yerel temsilcilerinden alamadığı desteği genel merkez üzerinden çözmeye çalışıyor. Saygılı’nın aday olmak için son ana kadar mücadele edeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ LİSTELERİNDE DİKKAT ÇEKEN AYRINTI; İMZASI YOK

İlginizi Çekebilir

KAPLAN; ADAY ADAYLARIMIZ SAYGILI’YA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞACAKLARDIR

İlginizi Çekebilir

ÖZYÖN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88475

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647