• Dolar
    32.463
  • Euro
    34.762
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.440
KIRIKKALE
26°

SULAKYURT’TA ÖNAL RÜZGARI

CHP Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman, Sulakyurt ve köylerinde büyük ilgi ile karşılandı. CHP’li vekil adaylarına millet ittifakı temsilcileri de eşlik etti.


MİLLET İTTİFAKI TAM KADRO

Partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 5 yıllık milletvekilliği döneminde her kesimden Kırıkkale Halkı’nın sevgisini kazanan Ahmet Önal, beraberinde partisinin diğer adayları Ömer Elidemir, Ümit Duman, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Karakuş, DP İl Başkanı Tolga Ersan ve Gelecek Partili Tuğba Çiftçi ile birlikte Sulakyurt ve köylerinde vatandaşlarla buluştu.

İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

Sulakyurt, Sarıkızlı, Yeniceli, Yeşilyazı, Hamzalı köylerinde  vatandaşlarla bir araya gelen Önal , “Kırıkkale Hakkını Alacak” diyerek vatandaşlara projelerini anlattı. Gerek Sulakyurt merkezde gerekse de köylerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Önal ve beraberindekiler, iktidar olmaları durumunda yapacakları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. 14 Mayıs seçiminin önemine işaret eden Önal, CHP’nin bu seçimde Kırıkkale’de birinci parti olacağını iddia etti.

İlginizi Çekebilir

PEKDOĞAN; ATATÜRK’ÜN ASKERLERİ İLE BERABER OLMAK LAZIM

İlginizi Çekebilir

MİLLET İTTİFAKI TEK SES TEK YÜREK

İlginizi Çekebilir

ÖNAL’DAN SEÇMENE DAVET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57057

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647