• Dolar
    32.567
  • Euro
    34.907
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
26°

TEKBIYIKOĞLU; ‘ÇOK NİKAH ŞAHİDİ OLDUM BU FARKLIYDI’

17 yıl boyunca madde bağımlısı olan ve Huzur Köy Projesi kapsamında yeni bir hayata başlayan Musa Pek evlendi. Vali Tekbıyıkoğlu nikah merasimini ‘Çok nikah şahidi oldum ama bu sefer ki farklıydı’ sözleriyle paylaştı.


MEZUN OLDU 

Kırıkkale Valiliği tarafından desteklenen ‘Huzur Köy’ projesi kapsamında rehabilitasyon sürecini tamamlayan ve mezun olan Musa Pek, Gizem Nur Altan ile evlilik yolunda ilk adımını attılar. Nikah şahitliğini Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun yaptığı törende her iki tarafın ailesi duygusal anlar yaşadı. Proje kapsamında 3 aylık rehabilitasyon sürecini tamamlayan ve hayata yarım kaldığı yerden rengarenk bir mutlulukla yeniden adım atan Musa Pek, ömrünün geri kalanını Gizem Nur Altan ile sürdürecek.

İŞ İMKANI BULDU 

Vali Tekbıyıkoğlu, “Musa 3 ay kadar bizim misafirimizdi. Burada ki iradesiyle beraber bir iş imkanı da buldu ve hayatını da Gizem Hanımla birleştirme kararı aldı.” şeklinde konuştu. Tekboyıkoğlu nikah merasimini kendi sosyal medya hesabından ‘Meslek hayatımda birçok nikah merasiminde şahitlik yaptım ama bu seferki farklı idi. Huzurköy projesi kapsamında 3 ay misafir ettiğimiz geçmişte 17 yıl maddenin esiri olan ve şimdi ise tertemiz bir hayata başlayan Musa Pek’i evlendirdik. İki cihan saadeti diliyorum.’ sözleriyle paylaştı. 

İlginizi Çekebilir

KALETEPE MAHALLESİ’NDE CİNAYET

İlginizi Çekebilir

SAYGILI; HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73199

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647