• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:10

İkindi'ye Kalan Süre

TEKİNAY YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN BAŞKANLIĞA TALİP

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü görevinden istifa eden Muhammet Ali Tekinay, Yeniden Refah Partisi’nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.


İKTİDAR OLMANIN YOLU 

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Muhammet Ali Tekinay, Yeniden Refah Partisi’nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Tekinay’ın adaylık başvurusunu alan İl Başkanı Arif Erdal iktidar olmanın yolunun yerel seçimlerden geçtiğini belirtti. 

Erdal, Tekinay’ın bu görevi başarıyla yürüteceğini ifade etti. Kırıkkale’yi tekrardan Milli Görüş anlayışıyla buluşturacaklarını dile getiren Erdal, “Muhammet Ali Tekinay başkanımızın projelerine güveniyoruz. İnşallah bu süreçte üzerine düşeni yapacağını biliyoruz. Çıkmış olduğu yolda Allah yardımcısı olsun” dedi.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ 

“Kırıkkale’yi hep birlikte kazanacağız” diyen Tekinay, “Buradaki kardeşlerimizle birlikte kazanacağız, sizlerle birlikte kazanacağız. Bizler bu memlekette herkese kol, kanat germek için bu yola çıkıyoruz. Bizler bu şehirde yaşayan herkese sahip çıkmaya geliyoruz. Kırıkkale garibanların şehri. Bizler bu şehirde garibanların neye ihtiyacı varsa onları bilerek bu yola çıktık. Kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde projelerimizle birlikte yürüyeceğiz. Bizler, gönüller yapmaya geliyoruz. Bizler bir iş yaparken vicdanımızın sesini dinliyoruz, Kırıkkale öyle bir şehir ki 81 ilin birleştiği nokta. Kırıkkale kısacası Türkiye. Türkiye’nin her bölgesinden gelen insanlarımız burada ekmeğini kazanıyor, burada kalıyor. Bizler bir bütünüyle Kırıkkale olmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

SUNGUR AK PARTİ’DEN BAŞVURUSUNU YAPTI

İlginizi Çekebilir

SON DAKİKA; ERDOĞAN KIRIKKALE HEYETİNİ ÇAĞIRDI

İlginizi Çekebilir

CHP’NİN ADAY LİSTESİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19655

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647