• Dolar
    32.514
  • Euro
    34.599
  • Ç.Altın
    4.249
  • Altın
    2.500
KIRIKKALE
28°
00:54

Yatsı'ya Kalan Süre

TEKİN’İN ADAYLIĞI İÇİN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ

AK Parti’den Kırıkkale milletvekili adayı gösterilen Ergün Tekin için MHP’den onay alındığı ortaya çıktı. MHP'li eski il başkanı için önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sonra ise Devlet Bahçeli'ye gidildiği öğrenildi.


ADAYLIK ÖNCESİ 

MHP eski il başkanlarından Ergün Tekin’in AK Parti’den aday gösterilmeden önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den görüş alındığı ortaya çıktı. İkinci sıradan aday gösterilen Ergün Tekin, MHP'de bir dönem il başkanlığı ve milletvekili adaylığı da yaptı. Turizm ve inşaat alanında faaliyet gösteren iş insanı Tekin, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu üyesi ve Kırıkkalespor Başkanlığı görevlerinde bulundu.

İÇİŞLERİNİZE KARIŞMAM 

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre;  Tekin'in listeye alınmasından önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili yöneticilere “Devlet beyden onay alın” talimatı verdi. AK Partili bir yönetici MHP Genel Merkeziyle temas kurdu ve Bahçeli'nin görüşünü sordu. AK Partilerin “Ergün beyi aday yapalım mı?” diye görüş istediği Bahçeli ise “Biz başka partinin içişlerine karışmayız” yanıtını verdi. Olumsuz bir yanıt olmayınca da Tekin listeye girdi. 

 

İlginizi Çekebilir

65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA

İlginizi Çekebilir

AKYÖN AK PARTİ’DEN ADAY

İlginizi Çekebilir

GÖREVİ DEVRALAN PEHLİVANLI; DAR EKİP ÇALIŞMASI YAPMAYACAĞIZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76385

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647