• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
03:3

Öğleye kalan Süre

ULUSOY; ALGIYA AYIRDIĞINIZ ZAMANI ŞEHRE HARCASANIZ SULAR KESİK OLMAZDI

MHP Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, son günlerde AK Partili aday ve beraberindekiler yalanlarla algı yaptığına dikkat çekip "Algıya ayırdığınız zamanı şehre harcarsanız sular kesik olmazdı" dedi.


ÇİRKİN SİYASET 

Ulusoy sosyal medya hesabından 'Kamuoyuna duyuru' başlığı altında bir açıklama yayınladı. Ulusoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Son günlerde seçimi kaybedeceğini, o çok sevdikleri koltuğa bir daha oturamayacaklarını farkedenler çirkin bir siyaset tarzı ortaya koymaya çalışıyorlar. Bazı başkan vekilleri ve bazı müdürler telefonla sağı solu arayıp algı yaparak, iftira atarak oy kazanacaklarını ve kıymetli hemşehrilerimizi kandıracaklarını sanıyorlar." 

YALAN SÖYLEMLER 

"Bu kişiler, önce bizim belediye başkan adaylığından çekileceğimiz yalanını uydurdular. Baktılar ki bu yalan tutmadı, aksine her geçen gün halkımızın büyük teveccühüne mazhar olduk, bu defa da aradıkları kişilere  'MHP'liler CHP kazanmasın diye bize oy veriyor.' gibi gerçekle alakası olmayan yalanlar söylüyorlar. Algıcıların yalan  söyledikleri şuradan belli; gerek kamuoyu araştırmaları gerekse şehrimizdeki hava gösteriyor ki CHP değil zaten MHP olarak biz kazanıyoruz. Bu durumun farkına vardıkları ve kendileri tarihin en ağır yenilgisine doğru emin adımlarla gittikleri için ne yapacaklarını şaşırdılar. Onlara bir kaç sözüm var; MHP'liler dimdik partisinin yanında durmakta ve zafere inanmaktadır, hatta birçok Ak Parti seçmeni şahsımıza ve partimize teveccüh göstermektedir."  

SANDIKTAN MHP ÇIKAR 

"Ayrıca şunları söyleyeyim; giderayak daha fazla çirkinleşmeyin. Bir seçim bürosu bile kuramadınız. Bir mahale toplantısı yapamadınız. Esnaf gezisine çıkamadınız. Mertçe çıkıp oy isteyemediniz. Bu tarz boş işlerle uğraşmak yerine zamanınızı şehre hizmet etmek için harcasaydınız şu anda birçok mahallemizde sular kesik olmazdı. Bu saatten sonra algıyla iftirayla oy alamazsınız. Derme çatma kurduğunuz o büroya tehditle şantajla adam topluyorsunuz. O halinizle bile büronuza sandık koysak MHP yüzde 50'nin üstünde oy alır. Çünkü sizin yalanlarınıza en yakınınızda sandıklarınız bile inanmıyor. Ama merak etmeyin 1 Nisan'dan itibaren bizim başkanlığımız döneminde size, sizin 10 yıldır Kırıkkale insanına yaptığınızı yapmayacağız ve sizi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz.  Çünkü biz yaradılanı, yaradandan ötürü severiz."

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25478

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647