• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:59

İkindi'ye Kalan Süre

VALİ MAKAS’DAN KÜLLİYE İÇİN MEHMET AKİF’Lİ PAYLAŞIM

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı tamamlanan İslami Değerler Külliyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Vali Makas, külliyeyi şehrimize kazandıran Bahattin Akyön’ü tebrik etti.


BİR GECE ŞİİRİNDEN 

Kırıkkale’ye ayrı bir güzellik katması ve dini turizmin önünü açması beklenen İslami Değerler Külliyesi için geri sayım başladı. Yapımı tamamlanan ve 22 Ekim’de açılacak olan külliyeyi Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ziyaret ederek külliyeyi işimize kazandıran Bahattin Akyön’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birçok ilki bünyesinde barındıran 500 kişi kapasiteli, 2 ayrı mescidin ve 2 ayrı müzenin bulunduğu külliye ziyareti sonrası Vali Makas, düşüncelerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mehmet Akif Ersoy’un Bir Gece şiirinden dizelerle aktardı. Makas paylaşımında; 

Dünya neye sâhipse,

onun vergisidir hep;

Medyûn ona cem'iyyeti,

medyûn ona ferdi.

Medyûndur o mâ'sûma

bütün bir beşeriyet..

Yâ Rab, bizi Mahşer'de

bu ikrâr ile haşret... dizeleri ile birlikte “Kırıkkalemize, Efendimiz (SAV) ve İslami Değerler Temalı Külliyeyi kazandıranlardan emek verenlerden Rabbım ebeden razı olsun” temennisinde bulundu. İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Akyön’de Vali Makas’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti. 

İlginizi Çekebilir

CAM YÜKLÜ KAMYON YANDI

İlginizi Çekebilir

MİLLET İTTİFAKI TEK SES TEK YÜREK

İlginizi Çekebilir

DEPREMZEDELERİN BULUNDUĞU ARAÇ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34406

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647