• Dolar
    34.232
  • Euro
    37.127
  • Ç.Altın
    5.019
  • Altın
    2.983
KIRIKKALE
14°
03:15

Öğleye kalan Süre

ZEKİ LİSTESİNİ AÇIKLADI

Baro seçimleri için geri sayım başladı. 2 adayın yarışacağı seçim hafta sonu gerçekleşecek. Adaylardan Turan Zeki yönetim kurulu listesini açıkladı.


KİMLER VAR?

Kırıkkale Barosu’nda 6 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesinde, adaylardan Av. Turan Zeki, yönetim kurulu aday listesini açıkladı. Baro Başkanı Mutlu Korkmaz'ın mevcut yonetiminde yer alan Av. Adnan Uçar, Av. Murat Turan ve Av. Talat Köksal’la birlikte Sinem Oktar Toksari, Yunus Erol, Burcu Tokgöz Doğan, Begüm Arı Özer, Tuğçe Yay, Fatih Yüksekkaya ve İbrahim Işıkoğlu Zeki’nin listesinde yer aldı.  

 

GÜÇLÜ BARO

Turan Zeki, yaptığı açıklamada, "Güçlü Avukat, Güçlü Baro" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Ayrıştırıcı değil birleştirici, çatışmacı değil barışçı bir baro için kıymetli yönetim kurulu üyesi adaylarımızla birlikte Kırıkkale Barosu'nu daha itibarlı ve güçlü bir konuma getireceğiz,” dedi. Mesleki sorunların yalnızca baronun iç dinamikleriyle çözülemeyeceğini vurgulayan Zeki, Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığı nezdinde yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekti. Kamu kurumlarıyla iş birliğinin baronun başarısı için kilit olduğunu ifade eden Zeki, her bir yönetim kurulu üyesinin, adeta bir baro başkanı gibi sorumluluk üstlendiğini ve meslektaşlarının desteğini beklediklerini dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

YOZGATLILAR MURAT YOZGAT’LA DEVAM DEDİ

İlginizi Çekebilir

5 YAŞINDA AMA GERÇEK BİR BABAYİĞİT

İlginizi Çekebilir

TIRIN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96906

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647