• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:9

İmsak'a Kalan Süre

15 GÜN İÇİNDE YENİ YÖNETİM OLUŞACAK

AK Parti İl Başkanlığına Engin Pehlivanlı’nın atanması ile birlikte mevcut yönetiminde istifa edeceği ve 15 gün içinde yeni yönetimin oluşturulacağı öğrenildi.


ÇALIŞMALARA BAŞLADI 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Pehlivanlı, ağır ama kutlu bir yük aldığını söyledi.  Hemen çalışmalara başladığını kaydeden Pehlivanlı “Bugüne kadar partimize hizmeti geçen tüm il başkanlarımızın taşıdığı bu kutlu bayrağı devralmanın onur ve gururunu taşıyorum. 

Gerek ailesel köklerimizden gelen kültürle gerekse yetişme tarzımızla vatanımızı, milletimizi seven, devletimizi yüceltme şiarıyla hareket eden bir anlayışı içerisinde Kırıkkale temelinde en iyi hizmetleri yapmak üzere bu göreve talip oldum. Allah görevimizi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.” dedi. 

DEVİR TESLİM CUMA GÜNÜ 

Cuma günü devir teslim töreni yapılacağını kaydeden Pehlivanlı “Vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Devraldığımız AK Parti bayrağını daha da üst seviyelere taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu anlamda tüm Kırıkkaleli hemşehirlerimin de yanımızda olacağından, bizlere destek vereceklerinden şüphem yok. Destek sizden, takdir Yüce Allah’tan,” diye konuştu. Mevcut yönetimin istifa edeceği ve yeni yönetimin 15 gün içerisinde oluşturulacağı öğrenildi. 

İlginizi Çekebilir

ÖZEL ÇOCUKLAR HAYRAN BIRAKTI

İlginizi Çekebilir

SAVAŞ GEYİK; CUMHURBAŞKANIMIZ VE KABİNEYE İNANCIMIZ TAMDIR

İlginizi Çekebilir

ALAN YAHŞİHAN İÇİN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56347

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647