• Dolar
    32.445
  • Euro
    34.942
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
25°

KILIÇ, 'AKŞENER ÖZELEŞTİRİ VERMELİ' DEDİ İSTİFA ETTİ

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kılıç istifa açıklamasında Meral Aksener'e eleştirilerde bulundu.


KREDİYİ HEBA EDERLER

 İYİ Parti'de istifalar ard arda geliyor. 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde partiye üye olan milletvekili adayi Kılıç partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Kılıç Meral Aksener'e yonelik elestirilerde bulundu. Kılıç "Siyasi partiler, liyakata önem vermediği, söylem ve eylemleri ile, gelişim ve değişimi hedeflemediği zaman , içinde bulunduğu topluma bir umut ışığı sunamazlar. Bütün söylemleri insanları oyalama ve hamasetten öteye gidemez. Toplumun kendilerine vermiş olduğu krediyi de heba ederler." dedi. 

TEŞEKKÜR EDERİM 

Kılıç " Kendi hatalarına “avukat” ama başkalarının hatalarına “savcı” kesilen bu siyaset tarzının, toplumun umuduna karşılık verme ihtimali ne yazık ki kalmamıştır. Başarı’nın sahibi çok olur ama mağlubiyet yetimdir. Bu anlamda Parti Yönetimi ve özellikle Genel Başkanın özeleştiri vermesi gerekir. Görünen odur ki, seçmenin verdiği mesajı alıp, özeleştiri vermek yerine, eski politikaların devamını ve mevcut bulunan konumun imkan ve fırsatlarını korumaya öncelik verilmiştir. İkbal hırsının, bir parçası olmayı kendimce uygun bulmuyorum. Bu süreç içinde yegane kazanımım , değişim inancına gönülden inandığımız partinin sade neferleri emektarları olmuştur, bu anlamda dostluklarımız pek tabidir ki bakidir. İyi Partide görev yaptığım ve aday olduğum süreç içerinde içten desteklerini benden esirgemeyen partidaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bu düşüncelerle İyi Parti Üyeliğime son veriyorum. Kamuoyuna saygıyla duyrulur." açıklamasında bulundu.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81083

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647