• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:57

İmsak'a Kalan Süre

ADAYLIK İÇİN İSTİFA EDEN AKYÖN; BİZ HAZIRIZ

Bahattin Akyön, 2024 Mart ayında yapılacak etek seçimlerde AK Parti’den aday olmak için kamu ve bisiklet federasyonlarında ki görevlerinden istifa etti.


EMANET EDİLMİŞ HAZİNE 

Bahattin Akyön adaylık startını verdi. Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevlerinden istifa eden Akyön, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Akyön yaptığı açıklamada “Yurt içinde ve yurt dışında (Ataşelik) ve spor dünyasında Kırıkkalemizin  tanınması, kalkınması, refahı ve marka şehir olması için devlet erkânı ile basın mensuplarımızla birlikte tüm gücümle çalıştım bu şehri bize emanet edilmiş bir hazine olarak gördüm. Bu hazineyi en güzel şekilde tanıtmak, korumak ve daha da büyütmek için büyük çabalar sarf ettim.” dedi. 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

Akyön “Bulunmuş olduğum görevler ve tecrübeler ışığında tek amacım Allah’ın izni ile “Kırıkkale’yi dünya şehri yapmak, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu çerçevesinde Kırıkkale’nin marka şehir” olmasını sağlamaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Altyapı sorunları ve su problemi önceliğimiz olacak, bu sorunlar ivedilikle halledilerek sorunsuz altyapı Kırıkkale halkına hediyemiz olacaktır. Kırıkkale’nin çehresini baştan aşağı değiştirecek, halkımızın memnuniyetini, mutluluğunu, refahını esas alan büyük projelerimiz hayata geçirilmek üzere alanında uzman ekibimiz tarafından hazırlanmış bulunmaktadır. Biz hazırız inşallah! Sizin de hazır olarak bize destek vermenizi bekliyorum. Bu vesile ile bulunduğum tüm görevlerden AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ettim ” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

ULUSOY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

İlginizi Çekebilir

AKYÖN; BİZİMLE KIRIKKALE KAZANACAK

İlginizi Çekebilir

KAZAN;KAVGAYI DEĞİL BARIŞI HAKİM KILACAĞIZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62263

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647