• Dolar
    34.232
  • Euro
    37.127
  • Ç.Altın
    5.019
  • Altın
    2.983
KIRIKKALE
14°
03:21

Öğleye kalan Süre

BARO YÖNETİMİNDEN TUNÇ VE CAN'A ZİYARET

Kırıkkale Barosu’nun yeni yönetimi, Baro Başkanı Av. Turan Zeki başkanlığında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Bakan Yardımcısı Ramazan Can ile bir araya geldi. Görüşmede meslek sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.


GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ 

Kırıkkale Barosu’nun yeni seçilen yönetimi, Baro Başkanı Av. Turan Zeki liderliğinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale Barosu üyesi olan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can bulundu. Baro Başkanı Av. Turan Zeki, meslektaşlarının yaşadığı sorunları ve talepleri dile getirirken, özellikle meslek mensuplarının karşılaştığı zorluklar ve çözüm bekleyen konular üzerinde durdu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu sorunların çözüme kavuşması adına hem Türkiye Barolar Birliği ile hem de bakanlık nezdinde çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

VERİMLİ BİR GÖRÜŞME 

Bakan Yardımcısı Ramazan Can ise Kırıkkale Barosu’na mensup bir avukat olarak, baronun ve meslektaşlarının sorunlarını yakından bildiğini ifade etti. Bu sorunların çözümü için gerekli süreçlerde ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını vurguladı. Can, ayrıca baro ile bakanlık arasında kurulacak iş birliğinin meslektaşlarının yararına olacağını söyledi.Av. Turan Zeki, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında Sayın Bakanımız ve Bakan Yardımcımız ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Taleplerimizin takipçisi olacağız ve birlikte daha iyi bir hukuk sistemi için çalışacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

DÜNYANIN EN BÜYÜK DÖVME PRESLERİNDEN BİRİ KIRIKKALE’YE KURULDU

İlginizi Çekebilir

3500 KİŞİLİK SPOR SALONU İÇİN İMZALAR ATILDI

İlginizi Çekebilir

BARO YÖNETİMİNDEN TUNÇ VE CAN'A ZİYARET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23892

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647