• Dolar
    32.327
  • Euro
    34.639
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
25°
02:1

Öğleye kalan Süre

ALAN; YAHŞİHAN’DA YENİDEN DOSTLUĞU HAKİM KILMAK İÇİN ADAYIM

AK Parti’de önceki dönem Yahşihan İlçe Başkanlığı görevi yapan Mustafa Alan, Yahşihan’dan belediyle başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı.


ATEŞTEN GÖMLEK

Mustafa Alan, AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yaptı. Adaylık müracaatı için parti binasına eşi Nazlı Alan’la birlikte gelen Mustafa Alan’ın başvurusu İl Başkanı Engin Pehlivanlı aldı. Alan burada yaptığı konuşmada “5 yıl belediye meclis üyeliğim ve 4 yıllık ilçe başkanlık süreçlerimin ardından bugün sizlerin desteği ve parti büyüklerimin onayı ile belediye başkanlığı vazifesine aday adayı olmaya karar verdim. Yahşihan benim için bir ilçeden çok çok ötesi. Bu sebeptendir ki Yahşihanı’mızın çok çok ileri gitmesi, ait olduğu statüye ulaşması Yahşihanlı’nın layık olduğu hizmete erişmesi için bu ateşten gömleği giymeye talip olduk. Bizler niyeti birlik beraberlik olan, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile yola çıkmış, davasına sadakati ile bilinen dava adamlarıyız. Yahşihan’ın yollarını onarmak, gerekli imar ve bayındırlık işlemlerini yerine getirmek bizim vaatlerimiz arasında olamaz zira bizler asli vazifeyi vaat etmekten imtina ederiz.” dedi.  

RANT KAPISI GÖREN ZİHNİYET

Alan “Biz Yahşihan’ı yıllardır rant ve menfaat kapısı olarak gören zihniyeti ortadan kaldırmak, kardeşi kardeşe küstüren bu haram döngüsünü bertaraf etmek için adayız. Gönüllere dokunarak Yahşihan’da yeniden dostluğu hakim kılmak için adayız. Bizler Yahşihan’ın yollarını yaparken gönülden gönüle köprüler kurmak için adayız. Üreten Yahşihan’ı ortaya çıkarmak işsiz tek bir gencimizin dahi kalmayacağı bir Yahşihan vizyonu ile yola çıkıyoruz. Dostlar Yahşihan benim evim ben evimin dağılan yıkılan düzenini tesis etmek için evimin huzurunu tesis etmek için adayım. Gerek askeri tecrübelerim gerek 10 yıllık siyasi tecrübelerim ile Allah’ın izniyle verdiğimiz sözleri yerine getirecek asli vazifelerimizi icraat gibi anlatmadan Yahşihan’ın hizmetkarı olmaya aday oluyoruz.”ifadelerini kullandı.  

 

İlginizi Çekebilir

KAPLAN ADAYLARA SESLENDİ

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ KIRIKKALE ADAYI ÇELEBİ Mİ?

İlginizi Çekebilir

YENİŞEHİR KAVŞAĞINA KÖPRÜ YAPILIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92481

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647