• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:57

Akşam'a Kalan Süre

SU SORUNUNU ÇÖZMESİ GEREKENLER ORTADA YOK

Kırıkkale’de son günlerde yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Önal, sorunu çözmesi gerekenlerin ortada olmamasına dikkat çekti.


HALKI CANINDAN BEZDİRDİ 

Günlerdin süren su kesintileri CHP Milletvekili Ahmet Önal’ında gündeminde. Önal konuya ilişkin yaptığı açıklamada su kesintilerinin halkı canından bezdirdiğini ifade etti. Önal “Özellikle Karşıyaka, Yuva, Selim Özer ve Bahçelievler Mahallelerimizde haftalardır su kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlarımız belediye yetkililerini arıyor ancak muhatap bulamıyor. Yıllardır Kırıkkale'mizin altyapısına hiçbir yatırım yapılmadı, su kesintilerine karşı hiçbir önlem de alınmadı. Yanıbaşımızdan Kızılırmak akıyor ancak biz faydalanamıyoruz. Yılın en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde susuzluk vatandaşımızı canından bezdirdi. Karşıyaka Mahallesinden bir yurttaşımız '"sıcağın altında saatlerce çalışıp eve geldiğini ancak musluklar akmadığı için elini yüzünü dahi yıkayamadığından" yakınıyor.” dedi.  

BU TABLOYU HAKETMİYOR 

Önal “Başka bir vatandaşımız "Hastası olduğunu ancak su olmadığı için çok zor günler geçirdiğini" söylüyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu, vatandaşımızın suya en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde sorunu çözmesi gerekenler yine ortalıkta yok. Vatandaşımız su bulamazken, şehrin birçok yerinde meydana gelen su patlakları ise ayrı bir sorun oluşturuyor. Merak ediyorum yıllardır bu şehri yönetenler artık kronikleşen su kesintilerini önlemek için ne yapmayı düşünüyor. Bu sorunun çözümü için Kırıkkale Belediyesi'nin hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunduğu bir tek projesi var mı? Kırıkkale halkı maalesef bu tabloyu haketmiyor.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’NİN ADAYI OĞUZ

İlginizi Çekebilir

SGK’DA AKTURAN DÖNEMİ

İlginizi Çekebilir

ATATÜRK BULVARI’NDA CİNAYET

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41560

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647