• Dolar
    32.371
  • Euro
    34.986
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.326
KIRIKKALE
21°
00:51

Öğleye kalan Süre

AYBİMAŞ BİM’E TALİP!

Kırıkkale’’nin önde gelen yerel marketlerinden AYBİMAŞ’dan BİM’e 4 aşamalı hamle.


DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ 

Son yaptığı açıklamalarla  tepki çeken BİN’e karşı karşı AYBİMAŞ harekete geçti. AYBİMAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan 25 yerel marketle 750’ye yakın kişiye iş imkanı sağladıklarını belirterek “AYBİMAŞ Ailesi olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Şehit kanı ile yoğrulan bu topraklar binlerce iş insanı yetiştirmiş hiçbiri devletine baş kaldırıp kafa tutmamıştır. Her zaman halkına hizmet edip devletine vergi ödemiştir”dedi. 

HADDİNİ AŞTI 

BİM CEO’sunun haddini aştığını ve devlete, devlet büyüklerine hakaret ettiğini söyleyen Ayan “Bu hadsizliğe Kırıkkale’den başlayarak tüm illere yayılacak bir harekat ile cevap vereceğiz. Kırıkkalemizde AYBİMAŞ olarak başlattığımız proje ile BİM’lerde çalışan kardeşlerimizi, halkımızı ve BİM’e tedarik sağlayan esnaflarımızı mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİM ÇALIŞANLARI YARIN İŞBAŞI YAPABİLİR 

Ayan “ Şehrimizde bulunan BİM şubelerinde çalışan tüm kardeşlerimizi talep etmeleri durumunda yarın itibariyle AYBİMAŞ’ta istihdam edeceğiz. Şehrimizin mahallelerinde bulunan BİM marketlerinin faaliyetlerinin son bulması durumunda aynı gün aynı bölgeye AYBİMAŞ marketi açacağız. BİM’e tedarik sağlayan firmaların ürünlerini biz alacağız. Elimizde bulunan ürünlerimize fiyat artışı yapmayacağız. Diğer illerdeki yerel market sahiplerinin bu projemize destek vermelerini bekliyoruz. Devletimizin yanındayız her zaman da yanında olacağız’ açıklamalarında bulundu. 

İlginizi Çekebilir

AYBİMAŞ BİM’E TALİP!

İlginizi Çekebilir

AYBİMAŞ’DAN DİYANETE KİRA TEPKİSİ KIRIKKALE’YE İSTİHDAM MÜJDESİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80854

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647