• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:36

İkindi'ye Kalan Süre

CAN’A BAĞLANAN BİRİMLER BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet Bakan Yardımcılığına atanan Ramazan Can’ın sorumlu olduğu birimler belirlendi.


​​​​​​4 ÖNEMLİ GÖREV 

Hafta içi Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ramazan Can’a bağlı birimler belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından yapılan görevlendirme sonucunda;  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı , Personel Genel Müdürlüğü ve Dış ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Can’a bağlandı. 

DİĞER GÖREVLENDİRMELER 

Bakan Yardımcısı Hasan Yılmaz’a; Ceza İşleri Genel Müdürlüğü, İcra Dairesi Genel Müdürlüğü, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü ve  İnsan Hakları Dairesi Başkanlığı, Bakan Yardımcısı Akın Gürlek’e; Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü, Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı ve Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Bakan Yardımcısı Niyazi Acar’a ise; Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü, Mevzuat Genel Müdürlüğü, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Daire Başkanlığı, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bağlandı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

MİLLİ PARK GİBİ MİLLET BAHÇESİ

İlginizi Çekebilir

CAN’A BAĞLANAN BİRİMLER BELLİ OLDU

İlginizi Çekebilir

CAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84825

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647