• Dolar
    32.548
  • Euro
    35.003
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
27°
02:44

İmsak'a Kalan Süre

DUMAN ÖNCÜ OLDU YİĞİT HAMZA İÇİN 1 MİLYON 250 BİN LİRA TOPLANDI

SMA Tip 1 kas hastası Yiğit Hamza’ya büyük destek. Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’nın düzenlediği yardım gecesinde Yiğit Hamza için 1 milyon 250 bin lira toplandı.


2 SAAT İÇİNDE 

Kırıkkale’nin hayırsever İş İnsanı Adnan Duman’dan SMA hastası Yiğit Hamza Demir’e büyük destek. Tedavisi için 30 milyon liraya ihtiyacı olan Yiğit Hamza için Duman’ın öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleşen canlı yayında 1 milyon 254 bin lira bağış toplandı. Yayın öncesi hedef 1 milyon lira olarak açıklanırken 2 saatlik yayın sonrası 1 milyon 254 bin lira toplanması büyük memnuniyetle karşılandı. 

TEDAVİ GEREKİYOR

Kampanyaya öncülük yapan Duman “Biliyorsunuz Yiğit Hamza SMA TİP-1 Kas Hastalığı sebebiyle doğumundan itibaren büyük sağlık problemleri çekmiş ve 2 aylıkken hastalığın teşhisi konulmuş. O günden bu yana aile maalesef büyük üzüntü ve keder içinde. 22 aylık olan Yiğit Hamza, hastalık sebebiyle her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve bu nedenle zaman kaybetmeden yeterli bağışın toplanıp tedavi olması gerekiyor.” dedi. 

ZAMANLA YARIŞILIYOR 

Yiğit Hamza için zamanla yarışıldığını vurgulayan Duman, “Zamanı doğru kullanmak adına da bizler böyle bir canlı yayın organize ederek hem bir farkındalık yaratmak hem de bağışlarınızla tedavi için gerekli miktarın toplamasına katkı sağlamak istedik. Milletimizin bu tür durumlarda ellerinden gelenin fazlasını yapacağı konusunda hiç şüphe duymadığımız ve genlerinde yardımseverlik ve hoşgörü olması hasebiyle böyle bir canlı yayına desteğin çığ gibi büyüyeceğinden emindim” dedi.

ÖZBEK DUMAN’DAN REKOR BAĞIŞ 

Adnan Duman’ın düzenlediği geceye, Duman Ailesi ve Sinerji A.Ş.’nin paydaşları damga vurdu. Yapılan canlı yayında Hayırsever İş İnsanı Özbek Duman 150 Bin TL’lik katkıyla rekor bir bağışa imza attı. Ayrıca Adnan Duman’ın toplamda yaptığı bağış miktarı da 170 Bin TL’ye ulaşarak Yiğit Hamza’ya nefes oldu. Canlı yayına bağlanan paydaşlar ise Adnan Duman’ın yaptığı bu özel organizasyonda Yiğit Hamza için ellerini taşın altına koymaktan çekinmedi.

İlginizi Çekebilir

DUMAN İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR

İlginizi Çekebilir

DEPREMZEDELER İÇİN ATKI BERE ÖRÜYORLAR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63981

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647