• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°

ELÇİN İYİ PARTİ MERKEZ İLÇEYE ADAY

İYİ Parti’de kongre heyecanı sürüyor. İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Elçin, merkez İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Genel merkez tarafından kongre kararı alınan İYİ Parti’de adaylar belli olmaya başladı. İl teşkilatında seçim işleri başkan yardımcılığı görevinde bulunan aynı zamanda siyasi ve hukuk işleri ile ilgili faaliyette bulunan Av. Mustafa Elçin merkez İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

 

ONUR DUYARIM

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER’in İYİ Partinin kuruluşunda vermiş olduğu eşine az rastlanır hukuki mücadele ve cefakar çabaların her zaman önünü aydınlatacak kıymetli bir örnek olduğunu dile getiren Elçin, bu kutlu ailenin üyesi olmaktan ve kendisine verilecek her kademede görevi yerine getirmekten büyük bir onur duyacağını söyledi. Elçin, hangi görevde olursa olsun Türkiye’nin aydınlık yarınlarına umut olarak kurulan İYİ Partinin bir neferi olarak elinden gelenin fazlasını ortaya koyacağını, davası için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirtti. 

İlginizi Çekebilir

SGK’DA AKTURAN DÖNEMİ

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALELİ BARIŞ SURVİVOR’A VEDA ETTİ

İlginizi Çekebilir

2 VEKİL SAVUNMA BİR VEKİL ADALET KOMİSYONUNDA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73409

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647