• Dolar
    32.592
  • Euro
    34.775
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.492
KIRIKKALE
25°
04:6

İmsak'a Kalan Süre

KUZUCU; İZİN VERMEYECEĞİM

İYİ Parti’de Adnan Duman’ın milletvekilliği adaylık açıklamasında yaptığı konuşma partide gerginliğe neden oldu. İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Duman’ın açıklamaları sonrası partililere seslendi.


MÜCADELE VERECEĞİM

İYİ Parti’de Adnan Duman’ın parti içerisine verdiği sert mesajlardan hemen sonra İl Başkanı Yavuz Kuzucu’da aynı sertlikte bir açıklama yaptı. İsmet Köksal’ın adaylık açıklaması öncesi partide bir konuşma yapan Kuzucu kimseyi ötekileştirmediklerini söyledi. İl Başkanı olarak 14 Mayıs’da İYİ Parti’nin iktidar olması için tüm mücadeleyi sergileyeceğini söyleyen Kuzucu “AKP denen zülümden ülkeyi kurtarmak için bu mücadeleyi vereceğim’ dedi. 

FİTNE VE FESATA İZİN VERMEM

Konuşmasının devamında partiye katılımlara işaret eden Kuzucu “Bu partinin her kademesinde gelenlere kapımız sonuna kadar açık. Hiçkimseyi ötekileştirmiyoruz ama bu partinin içerisine gelen insanların da bu partiye fitne ve fesat oluşturmasına asla izin vermeyeceğim. Bundan sonraki süreçte bu parti içinde bulunup il başkanını, ilçe başkanını, parti yöneticilerini tanımayanlara da müsaade etmeyeceğim” şeklinde konuştu. 

KİMSE HİÇBİRŞEYİNE GÜVENMESİN 

Kuzucu konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Bu partiyi iktidara taşımak isteyenlere başımızın üstünde yerleri var ama kimse genel başkanımızın ifadesi ile hiçbirşeyine güvenmesin. Kimisi zengin olabilir kimisinin çok malı olabilir ama Yavuz Kuzucu geçmiştede paraya pula değer vermedi bundan sonrada vermeyecektir. Biz bu partiyi iktidar yapacağız. Herkes ona göre hareket etsin. Bu partide yer bulmak isteyenler ona göre bu mücadeleye girsin” 

İlginizi Çekebilir

YILMAZ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİLİ YÖNETİCİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

İlginizi Çekebilir

KUZUCU; İZİN VERMEYECEĞİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38398

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647