• Dolar
    32.591
  • Euro
    34.857
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.492
KIRIKKALE
24°
02:7

Akşam'a Kalan Süre

MUHTARLARDAN SİNERJİ’YE; KIRIKKALE İÇİN GURUR KAYNAĞI

Kırıkkale merkez mahalle muhtarları Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.


DUMAN’I ZİYARET ETTİLER 

Kırıkkale merkez mahalle muhtarlarından Duman’a ziyaret. Savunma sanayinin önemli firmalarından Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş.’yi ziyaret eden muhtarlar Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’dan faaliyetleri ile alakalı bilgi aldılar. Fabrika alanı ve ürün ağacını inceleyen mahalle muhtarları, Kırıkkale’de faaliyet gösteren böyle bir firmanın varlığının gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. 

EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale’nin söylenenin aksine savunma sanayiinde daha gerilerde olduğunu ancak hep birlikte bunun aşılıp zirveye yerleşecek kapasitede olduğunu söyleyen Duman, “35’i mühendis olmakla birlikte 276 çalışanımızla canla başla çalışıp Kırıkkale’yi bu alanda arzu edilen noktaya getirmenin çabasını veriyoruz” dedi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ 

Sosyal sorumluluk projelerinden de bahseden Duman, “Bu noktada Kırıkkalemizin her mahallesinde fedakarca görevlerini yerine getiren değerli muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olmamız doğru adımlar atmak noktasında büyük önem arz etmektedir. Hiç kuşkusuz vatandaşlarımıza ulaşırken çalacağımız ilk kapı siz çok kıymetli muhtarlarımız olacaksınız.” dedi.

İlginizi Çekebilir

AKYÖN MUHTARLARA CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNİ GEZDİRDİ

İlginizi Çekebilir

DUMAN; ÇOK UZATMADAN SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

İlginizi Çekebilir

DUMAN’DAN 300 ÖĞRENCİYE BURS

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45471

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647