• Dolar
    32.434
  • Euro
    34.767
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.497
KIRIKKALE
24°

TÜM KAMU SEN SAĞLIK HIZ KESMİYOR

Kısa süre önce şube olmasına karşılık çalışmaları ile dikkat çeken Tüm Kamu Sen Sağlık, kurumları ziyaretlerinde çalışanlarla alakalı 3 ayrı kurum ziyaret ederek taleplerde bulundular.


GENEL BAŞKAN GELDİ

Tüm Kam Sen Sağlık Kırıkkale Şubesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehit Gazi Kamu-Sen Genel Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren sendika yönetimi çalışanlarla alakalı taleplerini ilgili kurumlara ilettiler. Genel Başkan Hüseyinoğlu,  Tüm Kamu-Sen Sağlık Şube Başkanı Cengiz Gümüş ve şube yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Rukiye Eryılmaz’la görüştüler.

OLUMLU SONUÇ BEKLİYORUZ

Ziyaretlerde Rektör Aslan’dan promosyonların yeniden revize edilmesi, geçmişe dönük ödenmeyen Covid ödenekleri talep edilirken, Başhekim Albayrak’la sağlık alanında şiddetin engellenmesi için ne gibi tedbirler alınabileceği konusu görüşüldü. Kısa bir süre önce göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Eryılmaz’a da hayırlı olsun dilekleri iletildi. Ziyaretlerin olumlu geçtiğini dile getiren Şube Başkan Gümüş, çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Genel Başkanı Hüseyinoğlu’da Kırıkkale şubesinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

ERDAL; ‘SEÇİME HAZIRIZ BEKLİYORUZ’

İlginizi Çekebilir

ÖZDEM’DEN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KIRIKKALESPOR’A DESTEK

İlginizi Çekebilir

ÖNAL; ‘TAKİPTEYİZ KAZANIMLARIN KAYBINA İZİN VERMEYİZ’

Haber Yorumları


Onbasi
Gercekden cok guzel.kolaylar gelsin

Yorum Yaz

36294

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647