• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

VALİ TEKBIYIKOĞLU’NDAN ASKON ÜYESİ ARS POLİMER VE ERAL GIDAYA ZİYARET

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’de faaliyet gösteren ASKON üyeleri ARS Polimer ve Eral Gıda’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.


BİLGİ ALDI

ASKON Kırıkkale Şubesi üyelerinin üretim, yatırım ve ihracat seferberliği, şehir ekonomisine yeni bir soluk kazandırıyor. Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu’da ASKON’a üye iki fabrikayı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. ASKON Şube Başkanı Savaş Geyik’inde eşlik ettiği ziyaretlerde Tekbıyıkoğlu Kırıkkale OSB’de savunma sanayimize yönelik üretim yapan ARS Polimer Makine ve Metal İmalat Sanayisini ziyaret ARS Polimer Yönetim Kurulu Başkanı Üyemiz Osman Seven ve Balışeyh’de kedi ve köpek mama üretim sektöründe faaliyet gösteren İlk Eral Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arda Saylık’ı ziyaret etti.

İHRACAAT VE YATIRIM

Ziyaretler sırasında Seven ve Saylık’tan üretimleri hakkında bilgiler alan Vali Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’nin ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığına işaret ederek yatırım, istihdam ve katma değer üreten tüm girişimci iş adamlarının destekçisi olduklarını belirtti. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ise ASKON Kırıkkale çatısı altında yer alan iş adamlarının ihracat ve yatırım başta olmak üzere, finansman ihtiyacının giderilmesine yönelik işbirliklerine stratejik amaç penceresinden baktıklarını dile getirdi.

İSTİHBARAT PLATFORMU

Geyik, “Sayın Valimizin de destekleri ile üyelerimizin ihracatına büyük katkı sağlayacağına inandığımız ihracat istihbarat platformunu hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Üye işyerlerimiz üretimlerini hızla dış piyasaya açma imkanı bulacaklar” diye konuştu.  Kırıkkale’nin yatırım teşviklerinde bulunduğu sınıfların sunduğu imkanlardan yararlanma noktasında üyelerini bilgilendirmeye özen gösterdiklerini anlatan ASKON Şube Başkanı Savaş Geyik, merkez dışında ilçelerde yatırıma uygun pozisyonları değerlendirmek üzere ilk adımları attıkları bilgisini verdi.

İlginizi Çekebilir

KARAYOLLARI KURA İLE İŞÇİ ALACAK

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ KIRIKKALE ADAYI ÇELEBİ Mİ?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92269

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647