• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
01:44

Öğleye kalan Süre

YILMAZER; TALEPKAR OLUNURSA ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜRÜM

AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmazer, Kırıkkale Belediye Başkanlığı adaylığı için önce şart öne sürdü sonra paylaşımını değiştirdi.


İKİ AYRI PAYLAŞIM

Av. Mehmet Yılmazer, mahalli idareler seçiminde Kırıkkale Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sosyal medya hesaplarından iki ayrı paylaşım yaptı. İlk paylaşımında aday olmak için siyasi büyüklerin ve Kırıkkalelilerin talepkar olmasını isteyen Yılmazer adaylık şartı olarak da ortak aday olmayı öne sürdü. Yılmazer tepkiler üzerine “Söylediklerimle kastettiğimi anlatamamış olabilirim. O nedenle düzeltme yaptım” deyip eski paylaşımını silerek yeni bir paylaşımda bulundu. 

İLK PAYLAŞIMI

Yılmazer ilk paylaşımında “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çokça Kırıkkaleli hemşehrilerimin sorularına muhatap oluyorum. Şahsen Kırıkkale’de aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum. Ancak gerek siyasi büyüklerimiz gerekse de Kırıkkaleli hemşehrilerimiz talepkar olursa bir dönem Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet etmeyi düşünürüm. Ancak tek bir şartla bunu düşünürüm. Bir dönem herkesin şahsım üzerinde birleşmesi, şahsımı desteklemesi gerekir. Yoksa gelir gelmez şurayı bana ver burayı bana ver nidaları ile uğraşacaksam o zaman bu şehre yapacaklarım akim kalır. Bu husus gerçekleşmedikçe aday olmayı düşünmem. Malumunuz belediye başkanlığı benim arzu ettiğim bir görev olmadı hiçbir zaman. Ancak sadece hemşehrilerim için sadece bir dönem yapacağım bir görev olarak düşünülebilir” dedi.

İKİNCİ PAYLAŞIMI 

Tepkiler üzerine ilk paylaşımını şişen Yılmazer yeni paylaşımında ise “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çokça Kırıkkaleli hemşehrilerimin sorularına muhatap oluyorum. Şahsen Kırıkkale’de aktif siyaset yapmayı düşünmüyordum. Ancak gerek siyaseten istişare ettiğim büyüklerim gerekse de Kırıkkaleli hemşehrilerimizin talepleri nedeniyle bir dönem Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet etmeyi düşünüyorum. Yeri ve zamanı gelince sürecin içerisinde olmayı şehrim için isterim. Şehrimizin gerek alt yapısı gerekse de üst yapısında yapılması gereken çalışmalar var. Bu hizmetlerin yapılması, şehrin sosyal hayatının geliştirilmesi, üniversite ve üniversitelilerle bütünleşmesine ihtiyaç var. Bu hususlarda şehir kültür ve varlıklarının değerlendirilmesi için bu düşünce içerisindeyim.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

YILMAZER; KARPUZU MARKETTEN ALMAYIN EKİN BEN ÖYLE YAPIYORUM

İlginizi Çekebilir

YILMAZER; SAYGILI İLE GEÇMİŞ YILLARI DEĞERLENDİRDİK

İlginizi Çekebilir

YILMAZER; TALEPKAR OLUNURSA ADAY OLMAYI DÜŞÜNÜRÜM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70303

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647