• Dolar
    32.542
  • Euro
    34.955
  • Ç.Altın
    4.106
  • Altın
    2.456
KIRIKKALE
25°
02:10

İkindi'ye Kalan Süre

8 BAŞKAN DEVAM DEDİ 4 ODAYA YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Kırıkkale’de meslek odalarının seçimleri tamamlandı. 12 odadan 8’inde mevcut başkan yerini korurken, 4’ünde yeni isimler başkan seçildi.


SEÇİMLER TAMAMLANDI

Meslek odalarının seçimleri tamamlandı. 12 odada gerçekleşen seçimlerde 8 başkan yerini korudu. 4 odada ise değişim yaşandı.  Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Köksal Tonga, Berberler ve Kuaförler Odası’nda Murat Birdal,  Kahveciler Odası’nda  Adnan Çatalok, Kasaplar Odası’nda Gazi Karafilik, Minibüsçüler Odası’nda  İshak Gencer,  Oto Sanatkârlar ve Demirciler Odası’nda Murat Pehlivanlı, Sebzeciler Odası’nda  Orhan İba ve Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası’nda  Behsat Yerlikaya yeniden oda başkanı olarak seçilirken, Terziler Konfeksiyoncular ve Trikocular Odası’nda Mehmet Yeşilyurt aday olmazken kongrede  Alper Alparslan seçildi. 

GÖZLER BİRLİK BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE

Yurdalan Eroğlu’nun vefatı sonrası Lokantacılar Kebapçılar Köfteciler  Tatlıcılar Odası’na Faruk Işıkten, Cemil Bora’nın da vefatı sonrası  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ise Savaş Olpak seçildi. Mevcut başkanın kaybettiği tek oda ise Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası oldu. Adem Yurttan aday olarak girdiği seçimde başkanlığı rakibi Can Ahmet Uyar’a  kaybetti. Meslek odalarını seçimlerinin tamamlanması ile birlikte gözler Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlık seçimlerine çevrildi. Mevcut başkan İshak Gencer’le birlikte, Köksal Tonga, Osman Cebeci, Orhan İba ve Behsat Yerlikaya’nın  birlik başkanlığına aday olması bekleniyor.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82484

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647