• Dolar
    32.551
  • Euro
    35.025
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.420
KIRIKKALE
26°
06:17

Öğleye kalan Süre

AYBİMAŞ NOKTA AVM YENİLENEN YÜZÜYLE YENİDEN HİZMETTE

Aybimaş AVM, Nokta Şubesi’nde bulunan mağazasını yenileyerek vatandaşın hizmetine sundu. Bünyesinde çeşitli firmaları kazandıran Aybimaş AVM, yaptığı yenilikleriyle de dikkatleri üzerine çekti.


AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Kırıkkale’de alışveriş sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Aybimaş, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 21. Şubesinin açılışını yapan Aybimaş, Nokta şubesini yenileyerek yeniden vatandaşın hizmetine sundu. Bünyesinde sinema, çocuk oyun alanları, kafeler, mobilya mağazası gibi birbirinden farklı firmaları barındıran Aybimaş Nokta AVM, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların yeniden hizmetine açıldı.

YENİ AÇILAN İŞLETMELERİN KURDELELERİ KESİLDİ

Açılış töreni öncesi mehteran takımı tarafından vatandaşlara yönelik gösteriler sunuldu. Törene katılan yüzlerce vatandaşa çeşitli ikramlar yapıldı. Açılışa özel çeşitli ürünlerde yapılan indirimlerde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Aynı zamanda Aybimaş Nokta AVM’nin açılışıyla birlikte işletme içerisinde yeni faaliyete başlayan işletmelerinde açılış kurdeleleri dualar eşliğinde kesildi. Açılışta Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Onursal Başkanı Ahmet Ayan ile Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayan, Ramazan Ayan ve Hilmi Ayan Kırıkkale için mücadele ettiklerini ve 22'nci şubeyi açmak için hazırlık yaptıklarını belirterek,Nokta AVM'nin Kırıkkale'ye hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

İlginizi Çekebilir

AYBİMAŞ’DAN DİYANETE KİRA TEPKİSİ KIRIKKALE’YE İSTİHDAM MÜJDESİ

İlginizi Çekebilir

AYBİMAŞ NOKTA AVM YENİLENEN YÜZÜYLE YENİDEN HİZMETTE

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86211

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647