• Dolar
    32.539
  • Euro
    34.956
  • Ç.Altın
    4.104
  • Altın
    2.455
KIRIKKALE
25°
01:52

İkindi'ye Kalan Süre

TÜRKYILMAZ; ‘KIRIKKALE’DE Kİ ARIZA DEBİYİ DÜŞÜRDÜ’

Yahşihan ilçesinde yaklaşık 3 gündür devam eden su kesintisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, sorunun giderilmesi için çalıştıklarını kaydetti.


BORUYA ZARAR VERİLDİ

Su kesintisi ile ilgili olarak Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada; Kırıkkale Merkez’e bağlı Ulaş Köyü’nde, özel bir firma tarafından inşaat çalışmaları devam eden Jandarma Bölgesi’nde çalışan işçilerin, bölgede bulunan 900’lük asbest su borusuna kazı sırasında zarar verdiğini belirtildi. Yaklaşık 3 gün önce yaşanan olayın ardından, Kırıkkale merkezden Yahşihan’a gelen su akışının 12 debiden, 8 debiye kadar düştüğü ve Yahşihan ilçesinin su depolarının boş kaldığını bildirdi. 

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR 

Su borusunun patlaması sonrası Yahşihan Belediyesi olarak , gerekli yerlerle iletişime geçildiğini belirten Türkyılmaz, durumun biran önce düzeltilmesini istediklerini kaydetti. Türkyılmaz, Kırıkkale Belediyesi ekiplerinin arızanın onarılması için çalışmalara başladığını, onarım çalışmalarının yaklaşık 1 gün sürmesinin beklendiğini kaydetti. Türkyılmaz ‘ Yahşihan Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz de ilçede bulunan ve su deposuna sahip olan evlere su taşımaya devam ediyor.’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN BELEDİYESİ’NDEN KADROLU İŞÇİYE YÜZDE 25 EK ZAM

İlginizi Çekebilir

DOLUCA; YENİ BİR YAHŞİHAN GELİŞEN YAHŞİHAN

İlginizi Çekebilir

TÜRKYILMAZ; ‘KIRIKKALE’DE Kİ ARIZA DEBİYİ DÜŞÜRDÜ’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61593

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647